Wednesday, September 3, 2008

sykdom på alle kanter...

Nå begynner det å gå på helsa løs for oss alle, den eneste som har unnsluppet sykdom så langt er laptopen min. Lisa skal i løpet av dagen en tur innom sykehuset for å undersøke om det er snakk om halsbetennelse, lungebetennelse el, jeg har hoven i halsen, forkjølet pga A/C og har vondt i en visdomstann, og Lisas Mac har nå takket for seg. Hva vi kan gjøre for å få igang Mac'en igjen er vi litt usikre på, Lisa er nå på vei til en Eplebutikk for å undersøke mulighetene.

Et lite lyspunkt i hverdagen er at vi har løst mysteriet om hvilket nummer man må slå for å ringe hustelefonen vår. Første vellykkede samtale foregikk mellom Lisa og Martin inne i mitt klesskap. Kanskje et litt merkelig sted å gjennomføre en telefonsamtale, men nå har det seg slik at man kan gå gjennom klesskapet mitt og inn i stua, og siden telefonen vår står i stua var det visst en fin plass å sitte. Døm selv! ;-)

I morgen har forresten Lisa bursdag, selv om stemningen er litt laber akkurat nå skal vi forsøke å feire. Mulighetene er ridetur og soling på Nile Hilton, evt begge deler avhengig av hvordan "sykdomene" våre utvikler seg. Ut å spise skal vi i hvertfall!

No comments: