Tuesday, January 20, 2009

Oppdatering fra Kampala

Naa har jeg vaert her i nesten fire dager, og inntrykkene er mange! To hele dager har gaatt med til foredrag om Hva som skjer og har skjedd i Uganda. Det har vaert utyrolig laererikt, og til tider slitomt. Lange dager med mye venting og vonde foetter. I morgen tidlig (og da mener jeg tidlig) drar vi til Nord-Uganda. Der skal vi foerst paa safari, foer vi skal vaere med flyktingehjelpen og dele ut klaer etc i Pader. Mens dette paagaar skal vi bo hos en del lokale familier, hvorav mange har opplevd fryktelige ting i forbindelse med borgerkrigen og rebellene som herjet! Det kommer nok til aa bli utrolig toeft, men samtidlig veldig interessant!
Jeg har forresten blitt kjent med masse hyggelig samfunnsoekonomer pluss en del folk med annen bakgrunn, ikke saa ulikt meg selv! Det har gaatt over all forventning!
Eneste jeg har aa klage litt over for oeyeblikket er at jeg delte innsiden av myggnettingen min med masse mygg i natt, saa jeg foeler meg litt oppspist (og er litt bekymret for om jeg har faatt malaria)!
Naa som jeg drar nordover har jeg ingen internettmuligheter, saa det blir nok ingen oppdatering foer jeg er tilbake i Kampala 25. jan!

2 comments:

Jan Erik said...

Hei på deg! Bra å høre at du har kommet deg til rette og at du har blitt kjent med samfunnsøkonomene! Lykke til med utdeling av klær. Håper du får ridd litt hest da :-)

Hønemor said...

Supert at du e fernøgd å har det bra - åsså krysse vi fengra fer IKKE malaria:-)
Vente spent på ny oppdatering!!!
Klæm