Sunday, August 31, 2008

Dagene går...

For to kvelder siden hadde vi en halvaften sammen med tre norske arabiskstudiner som stoppet i Cairo på vei til Damascus. Lisa kjente til den ene av dem, og det ble en hyggelig aften. Vi fikk skrytt litt av Cairo og øste våre store arabiskkunnskaper utover dem, et lydhørt publikum! ;-)
Overbrakte også litt skikk og bruk i Midtøsten, viktig når man skal til en litt mer konservativ stat som Syria. Disse tre er på samme programm som vi var, bare to år etter.

I går satte vi knaptnok en fot utenfor leiligheten, leste og vasket, og gjorde generelt svært lite. Høydepunktet var å dele en pose Sørlandschips som vi hadde med fra Oslo.


I dag derimot har vi vært riktig så effektive. Vi sto tidlig opp og dro ut til Giza for å ri en formiddgastur i ørkenen. Vi har fått til en god avtale prismessig med stallen og er godt fornøyd. Jeg har tom vært så heldig å få "fast" hest, en svart araberhingst som er en fryd å ri. Lisas rideopplæring startet for alvor i dag, og det går fort framover. Målet er å være dreven innen vi drar hjem, ser bra ut foreløpig! :-)

Vi leser noen timer stort sett hver dag, overraskende hvor lett det er å lese her, til tross for alt det morsomme man kunne gjort i stedet! :-) I dag oppdaget vi forresten en ny cafe hvor vi kommer til å tilbringe mye tid, med store kaffekopper, gode lenestoler og trådløst nett er Second Cup en ny favoritt i tillegg til Bert's og Cilantro

No comments: