Saturday, November 18, 2006

Livet mitt i Egypt


Jeg bor nå i Cairo hvor jeg studerer arabisk. Livet her er veldig behagelig, og ganske annerledes enn livet mitt i Norge. Hver dag er det nye ting som overrasker, sjokkerer og gleder meg!
Forsøker å jobbe hardt med skolearbeid, men det er ikke alltid like enkelt når man bor i en så stor by (ca 16-18 mill)! Her skjer det alltid noe spennede, og det er alltid nye ting å oppleve.
Er akkurat ferdig med to månedskurs i egyptisk dialekt, og prøver å bruke det så mye som mulig. Ikke alltid like enkelt når de fleste man møter på gaten slenger ufine kommenatarer eller prøver å antaste deg bare du ser på dem, men man lærer å leve med det. Har blitt skikkelig overlegen når jeg er ute og går, ser enten rett ned, eller rett frem med et stygt blikk. Må venne meg av med det når jeg kommer tilbake til Oslo etter Jul.

4 comments:

Bård said...

Hei! Blogg er gøy! Hadde jeg hatt noe interessant å fortelle, så hadde jeg også hatt en.
Postkort kommer selvsagt etter hvert. Jeg har ikke glemt deg. Men du må nok vente til desember. Imens kan du antaste faraoer på gaten.

Vegard said...

heihei, du fikk endelig laga deg en blogg :p må bare passe på å oppdatere ordentlig med bilder og greier da! er jo kult å se hva som skjer fremover. Snakka med kjetil, han hadde vært inne å kikka.
Har du vært på det egyptiske museumet enda? Jaja, hadet bra :)

rannveig said...

hei søtnos.nå har jeg endelig somlert meg innpå bloggen din.du må smekke inn noen flere bilder.det er morsomt å se hvordan du har det.kos deg med eksamen og antast de mennene tilbax.

Marte said...

will do! :P