Thursday, November 30, 2006

Dahab, en Rødehavsperle

Dahab viste seg å være en fantastisk sjarmerende liten by. Vi var 16 stk fra ILI som dro dit, og det ble en veldig fin tur, selv om mannen i bombesjekken var hadde litt for lange fingre, og korallene var skarpe. Det er en helg jeg ikke ville vært foruten!
Den første dagen ble tilbragt ved en bassenkant, og på kvelden ble det shopping, henholdsvis perler og t-skjorter.
Her er et bilde fra restauranten vi spiste frokost på etter å gått av nattbussen.
Den andre og siste dagen skjedde det litt mer. Da fikk jeg oppfylt en av mine store drømmer. Jeg dro på ridetur på stranda sammen med to svenske jenter fra skolen.
Rideturen er noe av det morsomste jeg har gjort noen gang, å galoppere avgårde i i strandakanten mens sola skinner. Det er noe jeg absolutt har tenkt å gjenta, muligens i samme slengen som jeg bestiger Sinai-fjellet sammen med hønemor og tante K, hvem vet! :-)
Etter en lang og fint ridetur dro vi til et strandområde rett utenfor sentrum for å nyte sola. Vi dro hjem samme kveld, og ville ha så mye tid på stranda som mulig, derfor dro jeg på ridetur allerede kl 10.00!
Her ligger jeg på stranda sammen med Lisa i klassen min! En deilig måte å tilbringe de siste dagene i november på! Etter noen timer på stranda ble det mer shopping, og tilslutt et restaurantbesøk før vi tok nattbuss tilbake til Cairo.Her er jeg sammen med Lisa og Signe på restauranten. Det må sies at vi ventet i to timer på en pizza som ikke var god i det hele tatt...


Det ble en del drikking av lokalt øl, og mye røyking. Her demonstrere Laila hvordan man bruker en vannpipe! :-)

2 comments:

Hønemor said...

Ser ut til at du har hatt en flott tur - supert!!!! No e æ spent på resultate av pepperkakebakinga :-)

Anonymous said...

Snakker vi rumpekløft eller...?
Takk Marte!