Monday, October 13, 2008

Eventyret fortsetter i Egypt

Moskèbesøk hører med, her er vi i Al-AzharVidre gikk ferden til Alexandria, biblioteket var første stoppestedVi besøkte også Fort Qaitbey, en gammel festning som ligger helt ute i havgapet i ytterkanten av Alexandria


Pyramidene var neste post på programmet, de ble beskuet på riktig ørkenfarervis, fra hesteryggen


Dagen ved pyramidene avsluttet vi ved Sfinksen, før vi tok inn på et hotell for å bade og sole oss

2 comments:

Hønemor said...

Sjer ut som du har d heilt på G!
Du bli i værtfall godt kjent :-)

Signe said...

Hei Marte, da har jeg lest igjennom hele bloggen din (i alle fall det som handler om Kairo). Ser ut som om dere har det flott der, og varmen har vel begynt å gå ned nå, eller hva?
Må si jeg savner det skikkelig. Her hjemme er høsten definitivt kommet, vi fyrer i ovnen hver kveld. Det er jo hyggelig, men vitner om kulda. Derimot har været vært nydelig i noen dager. Sol fra blå høsthimmel over fargerike trær og parker, det har sin sjarm. =) I dag er det TV-aksjonen, så jeg og Terje skal snart ut og gå for å samle inn penger til Blå Kors. Årets gode gjerning og litt trim i lesningen.

Hvordan går det med lesinga deres og arabisken. Regner med at mye har kommet tilbake? Må si jeg savner utlandet, men ser ut til at jeg må holde meg her hjemme i Norge i den nærmeste framtida. =( Jaja. Kos dere masse og hils Lisa. Pass på dere selv!

Klem til begge, S