Monday, April 9, 2007

Badetur

Nå er det lenge siden jeg har truffet min kjære venninne Ingrid Martine, og da vi i går avtalte å møtes i dag lurte vi på hva vi skulle finne på. Det må være noe heftig, sa Ingrid. Greit, sa jeg. Hva med en liten badetur? ÆÆÆ, ok, kom det fra Ingrid. Etter en del om og men og kjøring fram og tilbake endte vi opp ved Eidsbotten, like ved Magneten kjøpesenter.


Da vi kom fram og fikk se dette røret ble vi først litt i tvil, men vannet så rent nok ut, så vi tok sjansen.

Fint vær fikk vi også, noe som er litt synd, med varmegrader i lufta ble det ekstra kaldt i vannet. Ideelt sett burde det vært nærmere 10 minusgrader, men s å heldige var vi ikke.

Ingrid var lur som tok med seg badekåpe, det gjorde ikke jeg, og ble fryktelig kald. Det ble vi forresten likevel begge to...

Jaja, så endte det opp med at vi vasset ut til vi hadde vann til knærne, sto der og hylte og skrek på grunn av kulda, og gikk tilbake og kledde oss ganske fort. Vi satt en stund og drakk te for å bli varme igjen, makan til kuldesjokk er det lenge siden jeg har hatt. Fra nå av skal alt av ekstrembading foregå i januar, blir mye varmere det... :-)

2 comments:

Vegard said...

hehe, jeg har bada før deg i år :) for en gangs skyld :p

Marie Nanette said...

Jeg bøyer meg i støvet for isbaderparet!