Sunday, December 17, 2006

Ridetur i Giza II

I går dro på nok en ridetur, og vi da var vi enda flere! Vi dro like tidlig til den samme stallen, og denne gangen fikk vi en veldig god pris siden vi tok en tretimerstur i stedet for bare en time!Fra venstre, Ouarda, meg, David og Lisa (som er det nye tilskuddet i ridetroppen).
Det ble litt av en tur, ingen av de andre hadde ridd noe særlig fra før , men du verden, de ble skikkelig flinke etterhvert, vi galloperte masse og alle storkoste seg!

Vi fikk tatt riktig så fine bilder av oss selv som skal fremkalles og henges opp!

Lisa
David
Ouarda
og meg selv

Jeg var så heldig å få den samme hesten som forrige gang! Men denne gangen var den ikke like hissig, mye roligere, men like rask!! Jeg red faktisk om kapp med guiden helt på slutten, og vant med et lite hestehode! Det var kjempegøy.Det må også nevnes at vi ble fanget i en lokal sandstorm(jeg har fremdeles sand i det ene øret)
noe som førte til at rideturen ble litt forkortet, vi red i bare to og en halv time. Det ble for slitsom (og farlig) å ri med hendende foran øynene!Her sitter vi foran stallen etter endt ridetur og drikker te, slitne men fornøyde.
Jeg tror at alle angrer litt på at vi ikke utforsket denne muligheten tidligere, for vi hadde det kjempegøy. Hvis jeg drar tilbake til Cairo for å lære mer arabisk skal jeg definitivt ha ridebuksa i kofferten for å si det sånn! :-)

2 comments:

Hønemor said...

Snakk om "å ha d som plommen i ægge"!

Vegard said...

hehe, ja du må vel ha ridebukse ja, ellers blir det gnagsår i baken :p hehe